Gå til hovedindhold

Velkommen

Velkommen til GovTech Midtjyllands hjemmeside. Her vil du fremadrettet kunne følge vores arbejde og de spændende projekter og samarbejder vi er involveret i.

Indhold

    GovTech Midtjylland blev officielt etableret 1. januar 2021 og vi har de første måneder haft fokus på onboarding af medarbejdere samt at få etableret interne processer og digitale værktøjer, som selvfølgelig er ekstra vigtige i en fortrinsvis virtuel organisation.

    Sideløbende er vi begyndt arbejdet på vores kommunikationsplatforme (hjemmesiden her, nyhedsbrev m.v.) og har afholdt introduktionsmøder med de medvirkende kommuner og Region Midtjylland, som jo er helt centrale aktører i fællesskabet GTM.

    Vores fokus i den kommende tid bliver at fuldende kortlægningen af de gode løsninger og erfaringer, som allerede nu findes rundt blandt kommunerne og i Region Midtjylland, foruden at fortsætte arbejdet med vores kommunikationsplatforme, konkretisere vores årshjul mv. Og så har vi allerede nu afsendt første projektforslag på vegne af fællesskabet.

    Vi takker for den fantastiske modtagelse, vi allerede har fået rundt omkring, og ser frem til det fortsatte samarbejde!

    Sidst opdateret: 3. oktober 2023