Gå til hovedindhold

GovTech Midtjylland er en del af en ny European Digital Innovation Hub.

EU Kommissionen har netop meddelt støtte til Central Denmark - European Digital Innovation Hub, hvor GovTech Midtjylland- sammen med Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet og Aarhus City Lab (Aarhus Kommune) kommer til at spille en central rolle.

Indhold

    European Digital Innovation Hubs tilbyder adgang til teknisk ekspertise og giver virksomheder mulighed for at teste potentielle digitale løsninger af før de investerer, og udbyder desuden rådgivning, oplæring og udvikling af færdigheder til digital omstilling. Derved gør de digitalisering og innovation mere tilgængeligt for erhvervslivet. 

    EDIH'erne er lanceret af Europakommissionen som en del af EU-programmet Digital Europe. Erhvervsstyrelsen udpegede 5 initiativer i Danmark.

    Central Denmark EDIH er skabt i et samarbejde mellem Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet og Aarhus Kommune (GovTech Midtjylland og Aarhus City Lab), samt en række andre samarbejdspartnere (FORCE, Alexandra, EEN2, Made, Digital Lead og WBDK). Henover perioden fra 2023 til 2026 skal vi levere en række aktiviteter rettet mod virksomhedernes mulighed for og evne til at udvikle digitale løsninger, der kan understøtte samfundets udfordringer.

    Vi glæder os til at komme i gang i samarbejde med de mange supergode partnere. Vi glæder os også til at se CD-EDIH i samspil med de mange igangværende aktiviteter i GovTech Midtjylland.

    Sidst opdateret: 3. oktober 2023