Gå til hovedindhold

Asset tracking af kommunale arbejdsredskaber og større værktøj

Sammen med Horsens Kommune er vi i gang med at teste gps-sensorer til asset tracking af værktøj og mindre maskiner. Horsens Kommune har et ønske om at bedre kunne holde styr på deres mobile isenkram, når det bliver taget i brug i byrummet.

Indhold

    I projektet anvendes Horsens Kommunes allerede etablerede LoRaWAN-netværk og GovTech Midtjyllands fælles OS2IoT-løsning til at indsamle og transmittere lokationsdata på udstyret. Opbevaring og visualisering af data foregår i den Open-source dataplatform som GovTech Midtjylland & Aarhus Kommune har strikket sammen med KMD. Projektet anvender allerede kørende OpenSource værktøjer og eksisterende infrastruktur. Det gør at projektet bliver meget billigt i etablering og uden ekstra løbende omkostninger. Der er faktisk kun omkostninger til køb af sensorer og batterier.  
     
    Står I med lignende ønske om at kunne holde bedre kontrol med lokationen og anvendelsen af kommunalt udstyr og byinventar så tøv ikke med at kontakte Govtech Midtjylland, vi vil meget gerne dele ud af vores erfaringer og hjælpe dig videre. 

    Sidst opdateret: 3. oktober 2023