Gå til hovedindhold

Nyheder

AI-temadag – tilbud fra GTM

AI og særligt generativ AI er fortsat et særdeles populært emne hos medlemmerne. GTM tilbyder derfor alle vores medlemmer en AI-temadag med fokus på at opbygge viden om AI og lære færdigheder i prompting.

IoT-referencebygning godt på vej i Syddjurs

Der sker spændende ting på Tingvej 17 i Hornslet. Her står en administrationsbygning fra 1982, som indtil 2006 var rådhus i Rosenholm Kommune. Bygningen er nu valgt som IoT-referencebygning og dataindsamlingen er godt i gang.

Favrskov øjner elbesparelser via IoT data og AI

Ejendomschefen i Favrskov Kommune, Michael Ertmann, øjner gevinster på elbesparelser og på mere stram energistyring i skoleregi. Nøglerne hedder data fra IoT-sensorer og en algoritme udviklet i regi af AI-signaturprojektet sammen med Aarhus og Syddjurs Kommune.

Afslutningsevent i optimeret bygningsanvendelse

KL signaturprojektet i optimeret bygningsanvendelse afsluttes i 2023. Vi vil derfor gerne opsamle læringen på projektet, og du er inviteret!

Kom til robotfestival 25. og 26. August 2023 på Dokk1 i Aarhus

Glæd dig til 'Vilde dage' når Vilde Robotter Løser Vilde Problemer!  - Det foregår 25.-26. August 2023 - Det er på Dokk1 i Aarhus - Sæt dit kryds i kalenderen nu!

Løbende toiletter

I slutningen af 2022 tog Govtech Midtjylland initiativ til at i igangsætte et projektet omkring remote detektering af løbende toiletter. Det er den danske virksomhed Aguardio som leverer løsningen i pilotprojektet, hvor Ringkøbing-Skjern, Horsens og Skanderborg kommune deltager, i første opgang.