Gå til hovedindhold

AI-temadag – tilbud fra GTM

AI og særligt generativ AI er fortsat et særdeles populært emne hos medlemmerne. GTM tilbyder derfor alle vores medlemmer en AI-temadag med fokus på at opbygge viden om AI og lære færdigheder i prompting.

 • Læs op

Indhold

  AI og særligt generativ AI er fortsat et særdeles populært emne hos medlemmerne. GTM tilbyder derfor alle vores medlemmer en AI-temadag med fokus på at opbygge viden om AI.

  Både Lemvig og Holstebro har haft GTM forbi for at afholde en AI-temadag i en slags kombineret første teori- og praktiktime i et AI-kørekort. De fremmødte har fået en introduktion til forskellige former for AI, bud på hvad den hastige udvikling kommer til at betyde for arbejdshverdagen, og deltagerne har også haft fingrene i ChatGPT og testet værktøjets færdigheder. 

  Begge dage var fyldt med engagerede medarbejdere, interessant dialog og gode grin i arbejdet med de første "prompts". De blev introduceret til potentialer og udfordringer i AI og generativ AI og fik afprøvet teknologien, hvilket bidrog til en livlig diskussion af den betydning AI får for opgaveløsningen i kommunen. 

  En temadag tilrettelægges i et samarbejde mellem GTM og den lokale It og Digitaliseringsafdeling. Dagen vil typisk strække sig over 4-5 timer og have en bred appel på tværs af fagområderne med fokus på at inspirere og se mulighederne for anvendelsen af AI i det daglige arbejde.

  Indholdet på en AI-temadag tager udgangspunkt i følgende overskrifter: 

  • Generel introduktion til AI
  • Intro til generativ AI – chat
  • Generativ AI i opgaveløsningen
  • Etik og ansvarlighed

  GTM-holdet, der laver AI-temadagen består af Frederik Rottbøll Ross, forretningsudvikler, Niels Schmidt Petersen, projektleder, og Kim Stannov Søvsø, AI-explorer.

  Som medlem kan man booke en temadag - skriv til os på post@govtechmidtjylland.dk.  

  Sidst opdateret: 10. juni 2024