Gå til hovedindhold

GTMai er dit nye AI-læringsunivers

GovTech Midtjylland tilbyder med GTMai en læringsplatform og sprogmodel, der giver kommuner og regioner et sikkert AI-miljø hvor opgaver kan løses uden at data bliver videregivet.

  • Læs op

Indhold

    GovTech Midtjylland tilbyder nu GTMai, som er en undervisningsplatform, med en tilhørende sprogmodel, der gør det muligt for medarbejdere i kommunerne og regionerne at udvikle kompetencer og viden om AI på en sikker og kontrolleret måde. Det betyder, at du godt må bruge persondata, dog ikke fortrolige og følsomme persondata. GTMai sikrer, at ingen data videregives, samtidig med at du får adgang til viden og værktøjer, der kan hjælpe dig med at løse opgaver mere effektivt.

    AI er blevet en vigtig teknologi i mange sektorer, og den offentlige sektor er ingen undtagelse. Platformen på GTMai.dk tilbyder vejledninger, retningslinjer og cases baseret på virkelige kommunale behov, så du kan lære, hvordan AI kan skabe værdi for borgerne og forenkle processerne i dit arbejde. På hjemmesiden kan du blandet møde vores digitale avatar, finde undervisningsmateriale, specifikke cases, samt blive klogere på, hvordan man giver gode instruktioner, også kaldet prompts, til sprogmodellen. 

    På sigt vil platformen udvide sine funktioner med flere AI-værktøjer, der kan hjælpe i arbejdet med analyser af billeder, lyd eller videoer. Det vil give dig mulighed for at anvende AI-teknologi i endnu flere aspekter af din hverdag. Platformen vil løbende blive opdateret for at imødekomme de kommunale behov indenfor datasikkerhed og brugervenlighed, heriblandt sikre at få følsomme og fortrolige persondata med i løsningen på platformen.  

    Vi har allerede nu seks medlemmer der har adgang til GTMai. 

    Sidst opdateret: 20. september 2024